Vi har åben nu - sælg din bil på et øjeblik!

Overvejer du at sælge din bil?

Hurtig handel

Vi køber din bil! Uanset hvor i landet du befinder dig. Vi tilbyder afhentning af bilen over hele Danmark. Uanset om det drejer sig om en bil, der skal sælges, eller som skal skrottes på grund af en vognskade.

Vi giver dig en hurtig og bekvem løsning til at sælge din nuværende bil, uanset stand. Giv dit køretøj en ny ejer.

Sælg den i dag

 

Sælg din bil enkelt
Det kræver 4 trin i alt

Få din betaling
Som det passer dig bedst

Bankoverførsel

Mobileay

Kontant

Hvad siger vores kunder?

Det var super nemt at få skrottet sin bil her

Ford ka Allan Thøgersen

Alt gik nemt og jeg fik en god skrotpræmie for min defekte bil. Et troværdigt og godt sted

Chevrolet matiz Bent H. Madsen

Jeg har fået skrottet min bil hos defektbil.dk Tak for en god oplevelse. Nemt og hurtigt.

Hyundai getz Nadja Lauritzen

Høj skrotpræmie. Betalingen med det samme. Nemt og effektivt. Tak defektbil.dk

Suzuki ignis Mette T. Sørensen

DefektBil.dk gjorde det let og bekvemt at skrotte min gamle bil. Effektiv service og en høj skrotpræmie jeg fik.. Anbefales!

Opel Zafira Marco herman

Fantastisk oplevelse med at skrotte min bil hos DefektBil.dk. Hurtig og problemfri proces. De tog sig godt af alt. Hentede bilen og jeg fik en god pris for min skrotbil.

Peugeot boxer Lukas lorenzen

DefektBil.dk gjorde det hurtigt og nemt at skrotte min bil. De håndterede alle formaliteter og gjorde det til en ubesværet oplevelse. Topkarakter!

Mercedes 220 Camilla Hessel

Jeg valgte DefektBil.dk til at skrotte min bil, og det var en fremragende beslutning. Venligt personale og en smidig proces. De afhentede bilen gratis og jeg fik en god pris for min bil. Jeg er meget tilfreds!

Skoda favorit Henriette madsen

Stor tak til DefektBil.dk for at håndtere skrotningen af min bil så effektivt. De var professionelle og sørgede for, at alt blev taget hånd om. Jeg fik en god pris for min defekte bil. Meget tilfreds!

Opel calibra Jonas mogensen

DefektBil.dk er min go-to-service til skrotning af biler. De leverede fremragende service og tog sig af alt det nødvendige. De hentede bilen fra Varde. Jeg fik betalingen med det samme og bilen var solgt ..

Volvo 940 Ole Lassen

DefektBil.dk gjorde skrotningen af min bil til en ubesværet proces. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om noget. Fantastisk service hele vejen igennem! De er nemme at komme i kontakt med og tager sig den ....

Lancia Kappa Mette Boysen

Det var en dejlig nem og skøn oplevelse at skrotte min bil hos defektbil.dk. Motoren var defekt på min Nissan Micra og defektbil hjalp mig med rådgivning. De overførte pengene samme dag og ......

Nissan Micra Helle ludvigsen

Tak for god hjælp med at finde en god løsning på min bil. Den er nu skrottet og det var nemt og dejligt. Jeg havde en Suzuki som blev totalskadet og defektbil hjalp mig med med at skrotte den.

Suzuki Vitara Fatima Rubaii

Min bil var defekt. Bilen kunne ikke starte. Defektbil købte den samme dag jeg ringede. Det foregik super godt og effektivt.

Saab 900 Sara jeppesen

Defektbil.dk var suer søde. De afhentede bilen fra Kolding samme dag og jeg fik en høj skrotpræmie.

Renault Clio Camilla jespersen

Defektbil er min to-go skrothandler. De er søde og effektive og jeg fik alligevel det beløb som jeg i forvejen havde ønsket mig. Skønt sted. Tak for god service

Honda Civic Ulrik Pedersen

Fantastisk service og ekspertise! Jeg fik skrottet min gamle Opel Astra efter en dag. Utroligt imødekommende personale og høje skrotpriser. Kan varmt anbefales!

Opel Astra Mette Jensen

Defektbil.dk gjorde hele processen med at skrotte min gamle Opel Corsa utrolig let. Deres hold var hurtige og effektive. Stor ros til dem for deres fantastiske service!" - Henrik Nielsen

Opel Corsa Henrik Nielsen

Jeg valgte at skrotte min Volkswagen Golf hos defektbil.dk, og det var en fantastisk oplevelse. De var professionelle, hjælpsomme og gav mig en fair pris. Jeg er meget tilfreds!"

Volkswagen Golf Henrik Emma Christensen

Defektbil.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min defekte Volvo V40. De var effektive, pålidelige og tog sig af alt det nødvendige. Fantastisk arbejde!"

Volvo V40 Anders Møller

Utrolig pålidelig og professionel service! De skrottede min Mercedes-Benz C-Klasse på ingen tid, og jeg fik en fornuftig skrotpræmie. Jeg kan varmt anbefale defektbil.dk til alle, der har brug for hjælp til at skrotte deres biler.

Mercedes-Benz C-Klasse Maria Andersen

Jeg er utrolig tilfreds med beslutningen om at skrotte min gamle Ford Fiesta gennem defektbil.dk. De gjorde hele processen enkel og smidig. Kan varmt anbefales!" -

Ford fiesta Louise Pedersen

Fantastisk oplevelse! Jeg skrottede min gamle Citroën C3 hos defektbil.dk, og de gjorde hele processen hurtig og smertefri. Kan varmt anbefale deres skrotningsservice!"

Citroën C3 Lars Pedersen

Jeg valgte at skrotte min defekte Ford Mondeo gennem defektbil.dk, og det var den bedste beslutning. De tog sig af alt papirarbejdet og afhentningen af bilen. Fremragende service!

Ford Mondeo Maria Andersen

Defektbil.dk leverede en fremragende skrotningsservice til min gamle Opel Insignia. De var professionelle, pålidelige og gav mig en fair pris for min skrotbil. Stor tak!

Opel Insignia Anders Nielsen

Jeg er meget tilfreds med defektbil.dk for deres hurtige og effektive skrotning af min Volkswagen Polo. De gjorde hele processen ubesværet, og deres kundeservice var fremragende!

Volkswagen Polo Emma Larsen

En stor tak til defektbil.dk for deres fremragende hjælp med skrotningen af min Nissan Qashqai. De var pålidelige, effektive og gav mig en god skrotpris. Absolut anbefalet!

Nissan Qashqai Nikolaj Jensen

Efter at have besluttet mig for at skrotte min defekte Opel Corsa, valgte jeg defektbil.dk, og jeg blev ikke skuffet! Deres dygtige team håndterede hele processen med lethed og sikrede mig en rimelig skrotpris. Fantastisk service!

Kia Picanto Anders Nielsen

Valgte at skrotte min gamle Nissan Micra gennem defektbil.dk, og det var den bedste beslutning nogensinde! Deres effektive og pålidelige service gjorde hele processen enkel og problemfri. Kan varmt anbefales!

Nissan Micra Louise Andersen

Jeg valgte at lade min defekte Ford Focus blive skrottet hos defektbil.dk, og jeg blev ikke skuffet! De tog sig af alt, fra afhentning til de nødvendige formaliteter. En fantastisk service, som jeg gerne anbefaler til andre!

Ford Focus Morten Hansen
Scroll to Top