skrotbil

Skrotbil

Besidder du en skrotbil?

  • Der er blevet kasseret til syn?
  • Der er defekt og f.eks. ikke kan starte pga. motoren er brændt af?
  • Der har fået en trafikskade?
  • Der er reservedels bil og som er delvis afmonteret?

Au2skrot OPKØBER ALLE SLAGS SKROTBİLER ELLER BRUGTE BİLER.

Står du og har en skrotbil og ønsker en høj Skrotpræmie for din skrot bil. Vi sørger for afmelding af dine nummerplader og forsikring som en ekstra service.

Ring til os og få en høj pris for din gamle skrotbil.

Hos au2skrot har vi specialiseret og i biler som specifik, og ønsker du en høj Skrotpræmie, Giver vi pris alt afhængig af bilens model og årgang. Så ved køb af din skrotbil kontakt os for yderligere information.

Vi opkøber også brugte biler, så hvis det ikke er en skrotbil, er vi også behjælpelige med en vurdering og evt køb af din bil, vi har mange tilfredse kunder og yder en høj service for vores kunder..

Ring nu og hør om den skrotpræmie du kan modtage for din skrotbil. Du er også velkommen til at udfylde formularen. Ellers kan du ringe på 5050 2060

Ved opkøb af din bil afregner vi kontant når vi afhenter bilen,  men du får  mere i hånden hvis du selv aflevere din bil hos os.

Kontakt os for følgende områder:

København, Sjælland, Valby, Amager, Frederiksberg, Brøndby, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Ballerup, Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Skovlunde, Nørrebro,  Østerbro, Herlev, Gentofte, Hellerup.

Ring og få et tilbud

50 50 20 60

FÅ ET TILBUD PÅ DIN BIL