skrotpræmie

Skrotpræmie

Få en høj skrotpræmie for din gamle skrotbil

Hvis du har en gammel bil defekt skrotbil stående derhjemme som bare samler støv, så det måske en god ide og en fordel at skrotte bilen. Hos au2skrot.dk yder vi den service at vi afhenter bilen og udbetaler en høj skrotpræmie.

Vi udbetaler en høj skrotpræmie ved opkøb af personbiler, varebiler, leasingbiler og tjenestebiler, defekte, skrotbiler, skadede biler samt biler uden syn .

Vores priser starter fra 1.000 kr. til 200.000 kr. for din brugte bil. (Årgang fra 1995, men alle biler kan accepteres).

Kontakt au2skrot og få hurtig et hurtigt tilbud

Hvis du konktakter og for et tilbud på din skrotbil og for at høre om vores priser på skrotpræmie. Vi giver dig et konkret tilbud på din bil over tlf el på mailen. Vi er medlem af autobranchen Danmark. Vi sørger for alt papirarbejde.

Skrotbil, Skrotbiler, Skrotpræmie, Skrotpriser, Skrotpris, Skrot min bil, Skrot din bil, Bilskrot, Skrotpræmie bil, Skrotbil København, Skrotpræmie København , Skrotpræmie 2017, Skrotpræmie 2018, Skrotpræmie bil 2017, Skrotpræmie bil 2018, Danmark`s Højeste Skrotpræmie.auto ophugger,autoophug,autoophugger,ophugger,bil skrot, bilskrot, bilskrotning, skrotbil, skrotning af bil, skrotning af bil bil, skrotning af bil bil pris, skrotning af bil biler

 

Ring og få et tilbud

50 50 20 60

FÅ ET TILBUD PÅ DIN BIL