Vi har åben nu - sælg din bil på et øjeblik!

Vi køber din defekte bil

Skrotbil

Har du en defekt bil, som du gerne vil sælge? Ingen problemer, Au2skrot køber din bil. Vi ser ikke defekte biler som nogle hindringer. Hos os bliver din bil godt taget godt imod og vi enten arbejder på den og sælger den videre eller skrotter den. 

Kom i gang allerede i dag og sælg din bil på ingen tid. Send dine oplysninger til os og få et prisforslag inden for ti minutter. Du bestemmer selv, om du accepterer vores pris. Vores prisberegner er uforpligtende.

Nyd en problemfri service uden besvær og unødvendige udgifter. Vi kører personligt ud til din defekte bil og køber den på stedet – betalingen får du med det samme. Kan det blive nemmere?

Skal jeg sælge min defekte bil eller få den repareret?

De fleste biler rammes på et tidspunkt af skader og slitage. Alle defekter mindsker bilens værdi på brugtbilsmarkedet og gør det sværere for dig at sælge din gamle bil. De fleste privatpersoner er ikke så interesserede i at købe en bil med alt for mange fejl og mangler.

Hvis du planlægger at reparere bilen først, skal du huske, at reparationer er omkostningsfulde. Sørg derfor for at finde ud af, hvor meget en reparation kan tænkes at koste, og hvor længe bilen forventes at holde derefter. Sammenlign omkostningerne med din bils værdi. Så kan du afgøre, om det er bedre at reparere eller sælge din defekte bil.

Grubleren
Bilnøgler

Sælg din bil til Au2skrot

Bilnøgler

Har du været ude for en bilulykke, hærværk eller har du en gearkasse, der driller? Ingen problem, hos Hejdåbil tager vi imod de fleste biler. Vi vurderer din bil og køber den derefter på stedet. Det behøver faktisk ikke være mere besværligt end det.

Både nyere brugte biler, ældre modeller, defekte, beskadigede eller afmeldte biler købes. Vi køber endda køretøjer, der af en eller anden grund ikke starter. Tøv derfor ikke med at kontakte os – vi hjælper dig med at komme af med din bil på ingen tid.
Vi opkøber alle biler – uanset stand.

Vi køber defekte biler - uanset stand

Vores mål er at kunne hjælpe alle, der ønsker at sælge deres brugte bil, uanset årgang og stand. Vi vejleder dig gennem hele processen og tager os af registrering og ejerskifte. Læn dig tilbage og føl dig tryg i visheden om, at alt foregår på korrekt vis.

At sælge en defekt bil privat kan være en udfordring. Privatpersoner foretrækker at købe biler, der ikke har brug for reparationer. Når du sælger din bil til Au2skrot, sparer du både tid og penge. Nyd en problemfri og få samtidig en høj skrotpræmie

Vi tilbyder dig prisen, som din bil er værd, og sørger for transporten. Du slipper desuden møder og telefonopkald med upålidelige interessenter. Hvorfor gøre en bilafgang mere besværlig end nødvendigt? Sælg din defekte bil til os allerede i dag.

Vi er placeret i København, men køber defekte biler over hele landet. Vi tilbyder nemlig fjernkøb direkte via telefonen. Hos os er det muligt at sælge din defekte bil i Odense, Varde, Århus og resten af landet. Håber vi hører fra dig snart!

Scroll to Top