Vi har åben nu - sælg din bil på et øjeblik!

Sælg din gamle bil til os

Bilvurdering

Har du en gammel bil, som du gerne vil komme af med? Ingen problem, Au2skrot køber din bil. Mange tror, at en slidt og defekt bil ikke kan sælges – med os er det nemt. Sælg din gamle bil allerede nu!

Vi vurderer din bil ud fra dens faktiske værdi og lader os ikke afskrække af bilens forskellige defekter. Ti minutter efter du har ansøgt om en vurdering, sender vi et prisforslag, som du derefter kan vælge at acceptere. Du forpligter dig altså ikke til en vurdering, og det er helt op til dig, om du vil sælge din gamle bil til os eller ej. Vi kan love en høj pris og en problemfri handel. 

Det er umuligt at undgå det faktum, at alle biler konstant mister værdi på brugtbilsmarkedet. Faktisk er det ligegyldigt, om bilen bliver brugt eller står parkeret i garagen. Derfor er der ingen tid at spilde. Har du en gammel bil, der er parkeret ubrugt, eller overvejer du at købe en ny i nær fremtid? Sælg din gamle bil allerede i dag.

Har du ventet lidt for længe med at sælge din bil? Ingen bekymring, uanset alder, køber vi hos Au2skrot din bil. Vi tager imod alt fra nyere brugte biler til ældre modeller, defekte og skadede køretøjer samt biler, der af en eller anden grund ikke vil starte. Derfor beder vi dig kontakte os, før du beslutter dig for at køre bilen til skrot. Vi giver de fleste biler en chance for et nyt liv

Når en bil går i stykker, kan det nogle gange være svært at vide, hvad man skal gøre med den. Kan man sælge en defekt og ødelagt bil, eller er det bedre at få den repareret? Heldigvis er vi her hos Au2skrot for at gøre dit liv lidt nemmere. Vi køber din defekte bil, så du slipper for dyre reparationsomkostninger.

Hvis du planlægger at reparere bilen først, skal du huske, at reparationer kan være dyre. Vær derfor opmærksom på, hvor meget en reparation forventes at koste, og hvor længe bilen forventes at holde derefter. Sammenlign omkostningerne med din bils værdi.

Bilvurdering online
Ny ejer af en bil

Sælg din gamle bil til os

Ny ejer af en bil

At sælge en gammel bil kan være udfordrende, især hvis bilen har pådraget sig skader og slid, som er dyre at reparere. Når du sælger din bil til os, kan du nyde en problemfri handel fra start til slut. Vi kommer ud til det sted, hvor din bil befinder sig, og køber den med det samme – du kan vælge at modtage betalingen via Mobilepay, kontant eller direkte bankoverførsel. Du får naturligvis en kvittering for bilkøbet.

Ønsker du også at nyde en hurtig og problemfri handel, hvor du kan læne dig tilbage og stole på, at alt bliver gjort på en korrekt måde? Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig, der ejer en gammel og slidt bil, med at sælge den til en god pris uden besvær. Kontakt os, når det passer dig – vi er tilgængelige alle ugens dage. Vent ikke for længe, sælg din gamle bil allerede nu!

Scroll to Top